Minggu, 31 Januari 2021

UnitedCrowd

UnitedCrowd

Općenito, značenje ulaganja je ulaganje imovine ili sredstava koje je poduzeće ili pojedinac izvršilo na određeno vrijeme kako bi se u budućnosti postigao veći povrat. Mnogo je stvari uključenih u ovu aktivnost, a neke od njih su iznos sredstava i svrha samog ulaganja.

UnitedCrowd, platforma za privlačenje ulaganja u nove projekte, pomoći će vam da razumijete ovaj težak problem. Ovdje ćete pronaći brojne mogućnosti za rast vašeg projekta i privlačenje početnih ulaganja za daljnji razvoj.

 

UnitedCrowd je službena platforma registrirana u Njemačkoj, tako da ne trebate brinuti o gubljenju vremena koristeći uslugu, a ovdje ćete dobiti maksimalnu sigurnost prilikom obavljanja transakcija. UnitedCrowd surađuje samo s kvalificiranim i pouzdanim investitorima i pomoći će vam da pronađete prave investitore, zapravo uzimajući sav posao za financiranje vašeg projekta.

 

Na platformi UnitedCrowd također možete nadzirati postupak prikupljanja sredstava za svoj projekt danonoćno. Vrlo ugodno i intuitivno sučelje softverske aplikacije moći će podržati neiskusne korisnike. Dizajn vas neće dovesti u probleme jer je vrlo dostupan.


a također i Individualni izgled znači da će vam se pomoći da razvijete izgled sučelja prema vašim parametrima i potrebama. UnitedCrowd već djeluje na blockchain mreži i stoga u osnovi štiti vaše podatke. Sav materijal povezan s vašim projektom bit će dostupan potencijalnim investitorima za pregled putem platforme.

Zašto je UnitedCrowd zanimljiv?

Faza financiranja
Nudimo našim klijentima i njihovim monetarnim stručnjacima jedinstveno dizajniran teorijski pozadinski okvir.
Pravni okvir
Radimo prema njemačkom zakonu kako bismo vama i vašim monetarnim stručnjacima pružili najbolju sigurnost.
Partnersko udruženje
Uključite se u naše udruženje od strane teoretičara i obučenih stručnjaka.
Društvo investitora
Dobijte napredak i odgovornost od zajednice UnitedCrowd.


Financirajući tokenizacijom, UnitedCrowd izdaje moderna financijska pitanja, na primjer gotovinu tvrtke. Naše stope tokenizacije služe za osiguranje postojećih stvari povezanih s novcem, na primjer vrijednosnim papirima, avanturama itd., Kao i stvarna imovina i novi modeli financiranja.

 

Koje su potencijalne koristi tokenizacije s UnitedCrowd-om?
Tokenizacija ima nekoliko glavnih fokusa, što ćemo vam pokazati u nastavku:

tijekom dana, dosljedno pokazujući
djelomično vlasništvo
poslušnost
Smanjenje troškova i pojedini centri
Peer-to-peer prijenos
Brzo planiranje
Programibilnost
Novine povezane s novcem


Digitalizacijom i motorizacijom, tokenizacija UnitedCrowda iznutra i izvana ubrzava davanje, prodaju i prodajne cijene. U međuvremenu skida pogled s glavnog izvanrednog posla za naše klijente.

 

UnitedCrowd nudi programabilne tokene. Prikaz karakteristika stvorenih za naše klijente na visokoj razini imat će mogućnost biti opremljen raznim ograničenjima robota koja u posljednje vrijeme moraju biti ispravna. Na primjer, vrijednosti koje počinju s jednom komponentom obično se mogu prebaciti na sljedeće ako su zadovoljeni određeni uvjeti bez potrebe za bilo kakvim radom.

 

Tokeni se mogu prenositi na blockchain bez srednjeg modela i za sve namjere i svrhe dinamički. Kupci i prodavači mogu brzo i jasno trgovati zajedno bez delegiranja, na primjer, posrednici, distributeri, knjigovođe itd. Oba igrača štede vrijeme, ali i troškove za pojedine centre. Uz to, udruge osiguravaju važne mogućnosti jer mogu jasno organizirati svoju ponudu za ciljna tržišta.

 

Postoje različite vrste žetona


tokena imovine

Tekućina, poput nelikvidnih karakteristika, može se organizirati kao žetona imovine. Asortiman objedinjuje sve, od gotovine, zemlje, osnovnih metala ili zanatskih predmeta do hipotetske imovine, na primjer, licenci ili autorskih prava.

Tok duga Obvezni
žeton obrađuje zahtjeve za preuzimanje obveza za plaćanje svih doprinosa sa ili bez kamata. Ovaj asortiman kombinira vrste zaštite, napredovanja i zaštite.

Vlasništvo nad dionicama žetona i projiciranje prava glasa mogu se prevladati pomoću žetona. Koristeći usporedna pravila, tokeni mogu na sličan način rukovati unutrašnjošću resursa, na primjer.

Uslužni tokeni Uslužni token
adrese koristi prava i može ponuditi uvod udruzi, proizvodu ili organizaciji.

 

Zaključak
Dakle, mislim da je UnitedCrowd Project savršen za vas, kao i za velike investitore vani. Projekt UnitedCrowd je u tijeku, osim što je registriran u Njemačkoj, sve transakcije čini što sigurnijima. Razvojni tim UnitedCrowd čine samo visokokvalificirani stručnjaci i stručnjaci za svoja područja, svi su javni, transparentni i dostupni na društvenim mrežama kako bi saznali više informacija o pozadini tima, programeri u grupi za društvene medije projekta UnitedCrowd.

 

Putokaz

Tim

TOČNA INFORMACIJA

Web stranica:  https://unitedcrowd.com/

Facebook:  https://www.facebook.com/UnitedCrowd/

Twitter:  https://twitter.com/unitedcrowd_com

Telegram:  https://t.me/UnitedCrowd

Srednji:  https://medium.com/@unitedcrowd

Bijela knjiga:  https://www.dropbox.com/sh/kk5jokjr1y1jtdm/AAD_Yvj2dhA442_S3sHqHrwTa?dl=0&preview=UnitedCrowd_Whitepaper_en.pdf

Tema Bounty:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5311966.0

 

AUTOR

Korisničko ime za Bitcointalk: Eza Yayang

Veza na profil Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2852244

Adresa ETH novčanika: 0xfE5B7b1Eb3DB64A4C17C1c6eA68B3D6b7d85a17B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar